Only for development purpose
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΚΦΔ) – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ν 4987/2022


Παρουσίαση & σημαντικές αλλαγές
Εισηγητές: Λιβιτσάνου Χ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ

Λόγω επικείμενων νομοθετικών αλλαγών στον ΚΦΔ με Σχέδια Νόμου που θα κατατεθούν αυτή την εβδομάδα και προκειμένου οι αλλαγές αυτές να περιληφθούν στο σεμινάριο που έχει εξαγγελθεί για τον Νέο Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, αυτό μετατίθεται για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και τις ίδιες ώρες.
Το Σεμινάριο θα βοηθήσει τον συμμετέχοντα να κατανοήσει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για τον ΚΦΔ και θα τον ενημερώσει για τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουν επέλθει στον νέο ΚΦΔ, μετά την κωδικοποίησή του. Στο σεμινάριο θα αναλυθεί τόσο ο Ν 4174/2013 όσο και ο νέος Ν 4987/2022, ο οποίος κωδικοποίησε τον ΚΦΔ. Συνεπώς, από την παρουσίαση και την ανάλυση των διατάξεων, ο συμμετέχων θα αποκτήσει τις γνώσεις ή θα εμπλουτίσει τις υπάρχουσες γνώσεις του σε θέματα σχετικά με τον ΚΦΔ, για την καλύτερη και πληρέστερη αντιμετώπιση των φορολογικών υποθέσεων του.

• Κατ’ άρθρο παρουσίαση του νέου ΚΦΔ
• Πρόσφατες αλλαγές μετά την κωδικοποίηση του ΚΦΔ
• Παρουσίαση των διατάξεων που διέπουν τη διαδικασία προσδιορισμού και είσπραξης των φορολογικών εσόδων του Δημοσίου
• Παρουσίαση των διατάξεων για τις κυρώσεις του ΚΦΔ
• Αποφάσεις και Εγκύκλιοι που έχουν εκδοθεί σχετικά με τον ΚΦΔ - Η ισχύς τους μετά την κωδικοποίηση

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, νομικούς, φορολογικούς και οικονομικούς συμβούλους, καθώς και σε λογιστές, και γενικότερα σε όλους εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν για το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και τα επίκαιρα ζητήματα του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, όπως ισχύει μετά την κωδικοποίησή του με τον Ν 4987/2022.

Χαρά Λιβιτσάνου

Η Χαρά Λιβιτσάνου είναι νομικός, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοικητικού και Φορολογικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και διπλώματος Φορολογικού Δικαίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νομικής Υποστήριξης (ΔΝΥ) στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει σε διάφορες διευθύνσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΑΑΔΕ. Στο παρελθόν είχε εργασθεί ως δικηγόρος. Στα χρόνια υπηρεσίας της έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, σε ομάδες εργασίας και σε άλλες επιτροπές για φορολογικά και εν γένει αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και για τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας. Συμμετείχε, επίσης, στην Επιτροπή για την πρόσφατη κωδικοποίηση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας. Είναι εισηγήτρια σε συνέδρια, σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια φορολογικού δικαίου και έχει συμμετάσχει σε συλλογικό έργο για την ερμηνεία του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας.

Τρόπος Πληρωμής:

Για τους τρόπους πληρωμής δείτε εδώ 


Χρήσιμες Πληροφορίες

Παροχές

Στους συμμετέχοντες παρέχεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Όπου υπάρχει ένδειξη εκπτώσεων για ειδικές κατηγορίες (φοιτητές, ασκούμενοι/νέοι δικηγόροι και δικαστικοί λειτουργοί) ή άλλες έχουν ισχύ για Online εγγραφές μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες στο site test.nb.org

Ειδικότερα στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας

Πολιτική ακυρώσεων

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό (10 εργάσιμες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου) στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 10 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

Φυσική Παρουσία (Δια Ζώσης)

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), σε απόσταση 200 μέτρων από την οδό Ακαδημίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Βίντεο (On-demand)

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα edu.nb.org παρέχει την δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων από το χώρο σας μέσω Η/Υ ή laptop με μία απλή σύνδεση Internet.

Βίντεο (Live Streaming)

Ίσες ευκαιρίες παρακολούθησης για τους υποψήφιους σε όλη την επικράτεια. Aπευθείας σύνδεση του εκπαιδευόμενου μέσω internet από τον χώρο του εκπαιδευόμενου με μοναδική προϋπόθεση τη χρήση Η/Υ ή laptop και τη σύνδεσή του με μια απλή γραμμή ADSL. Ενεργή - διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου την ώρα της διεξαγωγής του μαθήματος με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων γραπτά ή προφορικά και ταυτόχρονη λήψη απάντησης από τον εισηγητή, σαν να είναι ο εκπαιδευόμενος φυσικά παρών.
Κωδ. 19724|19725|19726
4 ώρες
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 (17:00 – 21:00)
Εισηγητές: Λιβιτσάνου Χ.

Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις των με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Μάθετε περισσότερα

Σε απόθεμα

Κόστος Συμμετοχής: 130,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Παρουσίαση & σημαντικές αλλαγές

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΚΦΔ) – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ν 4987/2022


Κωδ. 19724|19725|19726
4 ώρες
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 (17:00 – 21:00)
Εισηγητές: Λιβιτσάνου Χ.
Back to Top